Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Ali Ağaoğlu Anaokulu ile Ali Ağaoğlu Özel Eğitim Anaokulunda incelemelerde bulunarak öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Hayta’nın ziyareti, okulun eğitim ortamlarının yerinde değerlendirilmesi ve yürütülen faaliyetlerin gözlemlenmesi açısından büyük önem taşıdı.
Okul birimlerini gezen İl Millî Eğitim Müdürü, özellikle özel eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrencilerin gelişimini destekleyen uygulamaları yakından inceleyen Hayta, öğretmenlerle de eğitim süreçlerine ilişkin görüş alışverişi yaptı.
Ziyaret boyunca sınıfları gezen Müdür Hayta, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek okul ortamındaki genel işleyişi değerlendirdi. Eğitim kalitesinin artırılması için sürdürülen çalışmaların önemine dikkat çekildi.
(HABER MERKEZİ)