yandexmetrikacounter
Palyatif bakım servisinde çok amaçlı salon | Çanakkale Olay

Palyatif bakım servisinde çok amaçlı salon hizmete girdi

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisinde hasta ve hasta yakınlarına yönelik olarak düzenlenen çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirildi. Salon, hem konfor hem de sosyal destek açısından önemli bir işlev üstlenecek.

287

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Palyatif Bakım Servisi’nde hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenen çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Başhekim Yardımcısı Dr. Şermin Sürek, Müdür Yardımcıları Nazmi Ersoy ve Kadir Zeki Şakar ile Palyatif Servis Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Azem Ülkü katıldı.

102191_wuciwug_7e91bdab_palyatif-bakim.jpeg

Katkı sunanlara teşekkür belgeleri takdim edildi

Salonun düzenlenmesinde büyük emeği geçen Fahri Temiz ile katkıda bulunan bağışçılar Berati Acar, Şevket Aydoğdu ve Nazım Çam’a teşekkür belgeleri takdim edildi. Hastane yönetimi, bu anlamlı projeye destek olan tüm kişi ve kurumlara minnettar olduklarını belirtti.

102191_wuciwug_f119b6c5_palyatif-bakim.jpeg

Konfor ve psikolojik destek bir arada

Yenilenen çok amaçlı salonun, sadece fiziksel konfor değil, aynı zamanda sosyal ve psikolojik destek açısından da önemli katkılar sağlaması hedefleniyor. Hastane yetkilileri, salonun hem hastaların hem de yakınlarının tedavi sürecinde moral bulabilecekleri bir alan olarak değerlendirildiğini ifade etti.

102191_wuciwug_0581097b_palyatif-bakim.jpeg

Hastane yönetiminden teşekkür

Hastane yönetimi, projeye katkı sunan tüm çalışanlara ve bağışçılara teşekkür ederek, Palyatif Bakım Servisi'nde sunulan hizmet kalitesinin artarak devam edeceğini belirttiler.

102191_wuciwug_2649e0d8_palyatif-bakim.jpeg

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş