Büyük Birlik Partisi (BBP) Çanakkale İl Başkanı Birol Tegen, İslam âlemi için büyük anlam taşıyan ve üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Regaip Kandili’nin, manevi duyguların yoğunlaştığı, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin güçlendiği müstesna gecelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Tegen, bu mübarek zamanların toplumsal huzur ve kardeşliğe katkı sunması gerektiğini belirtti. Tegen, rahmet, bereket ve mağfiret ikliminin hâkim olduğu üç ayların, bireysel ve toplumsal olarak bir arınma ve muhasebe fırsatı sunduğunu vurguladı.
Başkan Birol Tegen mesajında, “Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan üç ayların habercisi olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gecelerin; sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı pekiştirerek, toplumumuzda birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Tegen ayrıca, bu özel gecelerin kırgınlıkların sona ermesine, dayanışma kültürünün artmasına ve ortak değerler etrafında kenetlenmeye vesile olması gerektiğini belirterek, Regaip Kandili’nin barış ve huzur ortamının güçlenmesine katkı sunmasını diledi. Mesajının sonunda Başkan Tegen, Regaip Kandili’nin Çanakkaleli hemşerilere, Türk Milleti’ne ve İslam âlemine sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ederek, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması için dua etti.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.