yandexmetrikacounter
Biga Devlet Hastanesi’nde veri hazırlama pe | Çanakkale Olay

Biga Devlet Hastanesi’nde veri hazırlama personeliyle değerlendirme toplantısı

Biga Devlet Hastanesi yönetimi ile veri hazırlama personelinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, hizmet kalitesi, hasta memnuniyeti ve iletişim süreçleri masaya yatırıldı.

134

Biga Devlet Hastanesi’nde, hastane yönetimi ile veri hazırlama personelinin katılımıyla kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, poliklinik ve birim hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi, hasta memnuniyetinin artırılması ve iletişim süreçlerinin güçlendirilmesi gibi önemli başlıklar ele alındı.

Gerçekleştirilen toplantıda personelin sahadaki deneyimleri, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri doğrudan yönetimle paylaşıldı. Hizmet akışının daha düzenli, hızlı ve verimli yürütülebilmesi adına yapılabilecek düzenlemeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Hastane yönetimi, hasta odaklı sağlık hizmeti anlayışının daha da güçlendirilmesi için personel görüşlerinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak bu tür toplantıların aralıklarla sürdürüleceğini belirtti. Yapılan görüşmelerin, hem çalışma ortamının iyileştirilmesine hem de sağlık hizmetlerinin niteliğinin artırılmasına katkı sağlayacağı ifade edildi.

(NEVİN YÜKSEL)
Paylaş