yandexmetrikacounter
Çanakkale’de din hizmetleri için değerlendi | Çanakkale Olay

Çanakkale’de din hizmetleri için değerlendirme toplantısı yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Nazif Fethi Yalçınkaya, Çanakkale İl Müftüsü Mevlüt Topçu, il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, il genelinde yürütülen din hizmetleri, müftülüklerin faaliyetleri ve hizmetlerin daha etkin yürütülmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

216

Çanakkale İl Müftülüğünde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, il genelindeki din hizmetlerinin mevcut durumu ve müftülükler tarafından yürütülen faaliyetler masaya yatırıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın katıldığı toplantıda, Çanakkale İl Müftüsü Mevlüt Topçu, il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri de hazır bulundu. Görüşmede, din hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesine yönelik çeşitli konularda istişareler yapıldı.

Din hizmetlerinin geliştirilmesi ele alındı

Toplantıda, il genelinde sürdürülen din hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi ve müftülüklerin çalışmalarının geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, hizmet süreçlerinin iyileştirilmesi ve vatandaşlara sunulan din hizmetlerinin etkinliğinin artırılması konularında görüş alışverişi gerçekleştirildi.

İl ve ilçe müftülükleri arasında istişare

İl Müftüsü Mevlüt Topçu, il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerinin katılımıyla yapılan toplantının, din hizmetlerinin koordinasyonuna ve yürütülen çalışmaların değerlendirilmesine katkı sağlaması amaçlandı. Toplantıda ele alınan konular doğrultusunda, Çanakkale genelinde din hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş