havadurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde toplantı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nde İdari Personel İç Paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

1765

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 19 Ocak 2024 tarihinde idari personel iç paydaş toplantısını düzenledi. ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 201 nolu derslikte gerçekleştirilen toplantıya Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal başkanlık etti.

Toplantıda Neler Konuşuldu?

Toplantı, Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal'ın sunumu ile başladı. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Derya Girgin, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Onur Tunç, Enstitü Sekreteri Arzu Süngü ve diğer idari personelin katılımıyla gerçekleşen toplantıda önemli konular ele alındı.

Önemli Gündem Maddeleri

Toplantı kapsamında, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim tezsiz yüksek lisans programlarının 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemi final sınavlarına ilişkin süreç detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde yeni lisansüstü öğrenci alım süreci hakkında bilgi verildi.

İyileştirme Çalışmaları Görüşüldü

Toplantıda ayrıca, Enstitü iş ve işlemlerinin yürütülmesinde yapılan iyileştirme çalışmaları değerlendirilerek, idari personelin görüş ve önerilerine yer verildi. Bu çerçevede, Enstitü'nün daha etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesi için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Toplantı Değerlendirildi

İdari personel iç paydaş toplantısı, Enstitü idari personellerinin görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi. ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, katılımcılarına verimli bir bilgi alışverişi ortamı sağlayarak, önemli konuların ele alındığı bir toplantı düzenledi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş