yandexmetrikacounter
Çanakkale'ye 93 yeni hizmet aracı tahsis ed | Çanakkale Olay

Çanakkale'ye 93 yeni hizmet aracı tahsis edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığına 9 bin 200 hizmet aracının teslim töreninde Çanakkale'de görevlendirilmek üzere 93 yeni hizmet aracı tahsis edildi.

100

İçişleri Bakanlığı tarafından Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik teşkilatlarında kullanılacak 9 bin 200 aracın teslimi için tören düzenlendi.

Tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakan yardımcılarının yanı sıra milletvekilleri, valiler, Emniyet müdürleri, Jandarma komutanları ile Sahil Güvenlik komutanları ile protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'ın da katıldığı tören ile Çanakkale'de görevlendirilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne 74 adet, İl Jandarma Komutanlığına 17 ve Sahil Güvenlik Komutanlığına 2 adet olmak üzere toplam 93 yeni hizmet aracı tahsis edildi.

Kaynak: Çanakkale Valiliği Resmi Sosyal Medya Hesabı

(HABER MERKEZİ)
Paylaş