yandexmetrikacounter
Engelli park yeri işgalleri bitmiyor | Çanakkale Olay

Engelli park yeri işgalleri bitmiyor

Çanakkale’nin malum otopark sorununa bir de sürücülerin vurdumduymazlığı eklenince, engelliler için ayrılmış park alanları da işgallerden doğal olarak nasibini alıyor.

59

Çanakkale’nin en işlek noktalarından biri olan İnönü Caddesi’nde dün çektiğimiz bu fotoğraf, hem kentteki otopark sorununun hem de sürücülerin umursamaz tavırlarının bir göstergesi gibi… Üzerinde hem engelli park yeri olduğuna dair işaret bulunan hem de bir duba konularak korumaya alınmaya çalışılan alana bırakılan otomobil, vatandaşların tepkisini çekti.

Vatandaşlar, zaten kent içi araçlı ya da araçsız ulaşımda dezavantajlı konumda bulunan engelli yurttaşların, bu tür davranışlardan dolayı zorluk yaşayabileceklerini belirterek; herkese duyarlı olma çağrısında bulundu.

Fotoğraf: Nilay Ay

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş