"Gelin Tanış Olalım" isimli gösteri kentte ilgi gördü Fırat Tanış, performansı ile alkış aldı
ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde Çanakkale Belediyesi'nin desteği ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından düzenlenen ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın tek kişilik gösterisi olan "Gelin Tanış Olalım" büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu Tanış, performansı ile alkış alırken, gösteri sonunda hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini ise kırmadı
Çanakkale Belediyesi’nin desteğiyle Pir Sultan Abdal Derneği’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan oyuncu Fırat Tanış, “Gelin Tanış Olalım” isimli tek kişilik gösterisiyle izleyiciden büyük alkış aldı.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan başta olmak üzere, Pir Sultan Abdal Derneği yöneticileri ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kentlinin katıldığı “Gelin Tanış Olalım” isimli gösteri, ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Abdalların hikayelerinden derlemeler, farklı kültür ve yörelere ait türkülerle şekillenen gösteri, Fırat Tanış’ın anlatımı, türkü yorumları ve sade orkestrasının sunduğu müzik ziyafetiyle birleşti. Yaklaşık bir buçuk saat süren gösteri izleyicilerden büyük alkış alırken, gösterinin sonunda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Fırat Tanış’a çiçek takdim ederek gösterisinden dolayı teşekkürlerini iletti.
(Şenol Güven)