yandexmetrikacounter
Gökçeada AK Parti Teşkilatı’ndan gönül birl | Çanakkale Olay

Gökçeada AK Parti Teşkilatı’ndan gönül birliği

AK Parti Gökçeada İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen iftar programında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

210

AK Parti Gökçeada İlçe Yönetimi, Ramazan ayının manevi iklimini teşkilat binasında kurulan kardeşlik sofrasında yaşadı. İlçe başkanlığı binasında düzenlenen iftar programı, partinin farklı kademelerini aynı masada bir araya getirdi. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğine; AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Abdullah Keleş, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçların ardından, Gökçeada’nın yerel gündemi ve teşkilat çalışmaları üzerine istişarelerde bulunuldu.

119177_wuciwug_1c5a00d9_gokceada-ak-par.jpeg

Başkan Keleş: "Azmimiz ve birliğimiz artıyor"

İftar sonrası teşkilat üyelerine hitaben duygusal bir konuşma yapan İlçe Başkanı Abdullah Keleş, katılım gösteren tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti. Keleş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gökçeada’da biz büyük bir aileyiz. Bu sofralar sadece karnımızı doyurduğumuz değil, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, birliğimizi tazelediğimiz yerlerdir. Adamız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ederken, bu tür buluşmalar çalışma azmimizi ve birbirimize olan bağlılığımızı daha da artırıyor."

119177_wuciwug_4158ecc7_gokceada-ak-par.jpeg

Gökçeada için çalışma sözü

Ramazan ayı boyunca hane ziyaretlerine ve vatandaşla buluşma etkinliklerine hız vereceklerini belirten teşkilat üyeleri, program sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Buluşma, karşılıklı iyi niyet temennileri ve içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetle sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş