havadurum

La casa de papel Kocaeli'de!

Kocaeli'de ünlü kuyumcu firmasına ait dükkana, çatıdaki havalandırma deliğinden giren kişilerin 3 kilo 750 gram altın, 50 bin dolarlık pırlanta, 10 bin dolar, 5 bin euro ve 120 gram külçe altın çaldıkları öğrenildi.

1575

Kocaeli'de bulunan ünlü bir kuyumcu firmasına ait dükkanda gerçekleşen hırsızlık olayı, bölgede büyük bir şok etkisi yarattı. Önceki gece, Sanayi Mahallesi'nde bulunan Outlet Center Alışveriş Merkezi'ndeki Atasay kuyumcu dükkanına, çatıdaki havalandırma deliğinden giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, dikkat çeken bir soygun gerçekleştirdi. Olayın detaylarına göre, hırsızlar 3 kilo 750 gram altın, 50 bin dolarlık pırlanta, 10 bin dolar, 5 bin euro ve 120 gram külçe altını çalarak kayıplara karıştılar.

Hırsızlık, gece saatlerinde meydana gelmesine rağmen, alarmın çalması üzerine alışveriş merkezi güvenlik görevlileri ve iş yeri yetkilileri dükkanı kontrol etti. Ancak güvenlik incelemesinde dükkan kepenginin açık olduğuna dair bir bulgu bulunmadı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Sabah saatlerinde dükkana gelen çalışanlar ise bazı ziynet eşyalarının yerinde olmadığını fark ederek polise ihbarda bulundular.

3 kilo 750 gram altın ortaya çıktı

Polis ekipleri, olay yerine gelerek inceleme başlattı ve hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin tespiti için çalışmalara başladı. İnceleme sonucunda, hırsızların çaldığı miktarın 3 kilo 750 gram altın, 50 bin dolarlık pırlanta, 10 bin dolar, 5 bin euro ve 120 gram külçe altın olduğu ortaya çıktı.

La Casa de Papel'i anımsattı

Hırsızlık olayı, bölgedeki insanlar arasında "La Casa de Papel" dizisini hatırlatarak dikkat çekti. Polis ekipleri, şüphelilerin tespiti ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu olay, bölgede güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesine yönelik yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

(İHA)
Paylaş