yandexmetrikacounter
LÖSEV’den 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Dern | Çanakkale Olay

LÖSEV’den 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’ne Ziyaret

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Çanakkale İl Sorumlusu Hande Mimarsinanoğlu Eroğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Batuhan Barış Bulut, 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

181

Dernek Başkanı Aydın Sevinç’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette; 2. Başkan Şule Ata, Asbaşkan Özay Koç ve Medya Sorumlusu Yusuf Sonkurt da yer aldı. Görüşmede LÖSEV’in çalışmaları, gönüllülük faaliyetleri ve lösemi konusunda toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

125453_wuciwug_622a64ac_losev-den-1903.jpeg

LÖSEV Çanakkale İl Sorumlusu Hande Mimarsinanoğlu Eroğlu, Beşiktaş’ı ve başarılarını yakından takip ettiklerini belirterek, bugün oynanacak Avrupa karşılaşması öncesinde Beşiktaş’a başarı dileklerini iletti.

125453_wuciwug_2eda5744_losev-den-1903.jpeg

Eroğlu, LÖSEV’in gönüllülük esasıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, kurum ve kuruluşların birbirine destek olmasının önemine dikkat çekti. Eroğlu ayrıca, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler ve yürüyüş düzenleneceğini belirterek, 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’ni de bu anlamlı etkinliklerde aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

125453_wuciwug_034a38bf_losev-den-1903.jpeg

1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aydın Sevinç ise Beşiktaş camiasının toplumsal duyarlılık konusunda her zaman öncü olduğunu vurguladı. Sevinç, “Biz Beşiktaş olarak her zaman duyarlı bir kulüp olmanın öncülüğünü yaptık. Elimizden ne geliyorsa LÖSEV’e destek olmaya, yan yana, sırt sırta yürümeye hazırız” ifadelerini kullandı.

125453_wuciwug_3987698f_losev-den-1903.jpeg

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve LÖSEV’in farkındalık çalışmalarına destek verilmesi yönündeki temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş