havadurum

Türkiye'nin ilk mobil fotoğraf başvuruları devam ediyor

Türkiye'nin ilk mobil fotoğraf yarışması olan Türkiye Mobil Fotoğraf Ödülleri için başvurular devam ediyor.

1094

Türkiye Mobil Fotoğraf Ödülleri, Türk Telekom'un ana sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye'nin ilk mobil fotoğraf yarışması olan bir etkinlik. 22 Mart 2024'e kadar devam eden başvurularla, telefonla çekilen fotoğraflar ödüllendiriliyor. Bu yarışmanın jürisi arasında uluslararası isimlerin yanı sıra Türkiye'nin önemli fotoğrafçıları da bulunuyor.

Başvurular Devam Ediyor

Başvurular 22 Mart 2024'e kadar devam ediyor ve telefonla çekilen fotoğrafların ödüllendirildiği bu yarışmaya 47 ülkeden katılım bulunuyor.

Uluslararası Jüri ve Çeşitli Kategoriler

Yarışmanın jürisinde uluslararası isimlerin yanı sıra Türkiye'nin önemli fotoğrafçıları da bulunuyor. Yarışma, 8 farklı kategoride düzenleniyor ve özel temalarda fotoğraflarla yarışmaya katılım sağlanabiliyor.

7000 Dolara Kadar Ödül

Toplamda 7000 dolara kadar ödül dağıtılacak olan yarışmada, katılımcıların ulusal ve uluslararası platformda yeteneklerini sergileme fırsatı bulunuyor.

Ödül Töreni ve Sergi

Mayıs ayında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan törenle, dereceye giren fotoğraflar 10 gün boyunca sergilenecek.

Mobil Fotoğrafın Önemi

Günümüzde fotoğrafçılığın büyük bir bölümü akıllı cihazlarla gerçekleştiriliyor ve bu nedenle mobil fotoğrafın önemi giderek artıyor.

Mobil Fotoğraf Yarışması: Çevreye Yeni Bakış Açısı

Türkiye Mobil Fotoğraf Yarışması (TMPA), her akıllı cihaz sahibini bir fotoğrafçı olarak çevresine bakmaya teşvik ederek, çevrenin değerinin farkına varmayı hedefliyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş