havadurum

CHP'li Başkanlar Trakya Bölge Toplantısı'nda...

1466
CHP Trakya Bölge Toplantısı`nın 8`incisi CHP Edirne İl Başkanlığı`nın ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya, CHP`li Çanakkale Belediye Başkanları ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan`da katıldı. CHP Sözcüsü Öztrak yaptığı konuşmada; "Bugün 10 milyon 171 bin yoksulumuz var. Bu rakam dünya bankasının rakamları. Millet evine 1 kilo bile toz şekeri götüremez hale geldi. Saray yanaşmalarının evine 4 ayrı yerden maaş girerken millet evine bir maaşı bile götüremiyor. Saray sosyetesinin çocukları daha 40 yaşlarını göremeden dolar milyoneri oluyor, milletin emek emek okuttuğu çocukları 40`ında anasının babasının eline bakıyor. Dün nisan ayı işsizlik rakamları açıklandı. 2018`in Nisan ayından 2021`in Nisan ayına yani Erdoğan şahsım hükümetinin iş başına geçtiği dönemde gerçek işsizlerimizin sayısı 4 milyon 635 bin kişi artarak 9 milyon 517 bin kişiye çıkmış" dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Erkek; "Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidarımızda tüm adaletsizlikleri adaletle ortadan kaldıracağız. Bunun sözünü veriyoruz ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının başında mutlaka ve mutlaka Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Çünkü bunu yapacak gücümüz var" dedi.
Toplantıya ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; "CHP Edirne İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bölgemizin Milletvekilleri, Parti yönetimleri, Belediye Başkanları bir araya gelerek son siyasal gelişmeleri hep birlikte değerlendirdik. Herkes için iyi bir motivasyon olan toplantı için emeği geçenlere teşekkürler" dedi.
(Haber Merkezi)


Paylaş