havadurum

AK Parti Çanakkale'de Bayram Sevinci

Çanakkale'de AK Parti Merkez İlçe Ramazan Bayramı programında birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

2400

AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramının bir gün öncesinde düzenlenen bayramlaşma programı, samimi bir atmosferde geçti. Programda, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 27. Dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Belediye Melis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Nejat Önder ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen bu özel etkinlikte, Ak Parti teşkilatı vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak Ramazan Bayramı'nın güzelliklerini paylaştı. Her bir katılımcı, birbirine sıcak selamlaşmalar eşliğinde en içten dileklerini iletirken, yapılan bu bayramlaşma, partililerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Programda, AK Parti İl Başkanı Naim Makas da Ramazan'ın sona ermesiyle birlikte bayramın coşkusunu yaşamak için bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, duaların kabul olmasını diledi. Konuşmasının sonunda "Ramazan'ın son gününe geldik. Bayramla taçlandırmak için bugün burada sizlerle toplandık. Dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olmasını umuyorum. Mübarek Ramazan Bayramı'nın hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Rabbimizden bu dileğimizi kabul etmesini niyaz ediyorum." diyerek cümlesini tamamladı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider konuşmasında şunları söyledi. Gider “Arkadaşlar, bu bayram süresince siyaseti bir kenara bırakalım. Ailemizle, dostlarımızla, sevdiklerimizle birlikte güzel bir bayram geçirelim. Bayramın tadını çıkaralım, mutlu anılar biriktirelim. Önümüzdeki günlerde hep birlikte daha nice yollara çıkacağız, bu yolculukta birlikte olacağız. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Hayırlı bayramlar!" diyerek sözlerini bitirdi.

.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş