havadurum

Başkan Mesut Bayram belediye personeliyle bayramlaştı

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram "Birliğimiz ve beraberliğimiz hiç bozulmasın."

1052

Belediye personelleri ile bir araya gelen Başkan Bayram özveri ile çalışan personele gerçekleştirdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti. Bayramların bizler için fırsat olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mesut Bayram "Bu özel günde büyüklerin ziyaret edilip gönüllerini almak gerekir" dedi.

Belediye çalışanlarıyla birlikte iş birliği yaptık

Bayram konuşmasına şu kelimelerle devam etti. " Hepinizin Ramazan Bayramı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel günler gelip geçicidir. Hep birlikte belediye çalışanlarıyla ilçemize yaptığımız hizmetlere dönüp baktığımızda neler yapmış olduğumuz hizmetlerin ne kadarı kalıcı olmuş, neleri söz verip yerine getirmişiz. Bizim için ve sizler için en önemli olanı budur.

Bugün burada düzenlediğimiz bayram kutlamasına birim müdürlerimiz ve siz değerli personelimizle birlikte bir olduğumuzun göstergesidir. Bölüm müdürleri ile siz sahada çalışan personelinimiz ile ilçemizdeki yapmış olduğumuz işlerin kalitesini artırmak için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Onun için diyorum ki birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. İlçemizin güzelleşmesi için yaptığınız çalışmalardan ötürü siz çalışanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri nice bayramlara kavuşturmayı nasip etsin" dedi.

.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş