havadurum

Bülent Öz “Çan için Yeniden adayım”

İçişleri Bakanlığı kararına göre 2022'de görevinden uzaklaştırılan Bülent Öz, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerinde aday adaylığını başvurusunda bulundu.

2393

2022 yılında İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karara göre görevinden uzaklaştırılan CHP Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, önümüzdeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulundu. Öz, konuşmasında yeniden kollarını sıvayarak yarım kalan projelere devam edeceklerini belirtti.

“Belediye Başkan koltuğuna kim oturursa Çan halkına hizmet etmek için mücadele eder”

CHP Çan İlçe Başkanlığı Bina’sında önümüzdeki yerel seçimlerde yerel seçimlerde aday adaylığını başvurusunda bulunan Bülent Öz konuşmasında 2022’den bu yana Çan Belediye Başkan Vekili görevini sürdüren Harun Aslan’a teşekkür etti. Öz konuşmasında “Biliyorsunuz ki 2019 tarihinde tüm Çanlı hemşerilerimizin, kentimizin desteğini alarak ben ve Belediye Başkanı üyelerimle Belediye Başkanı seçilmiştik. Pandemi döneminin başlamasıyla beraber yapmak istediğimiz projeleri hayata geçiremedik. O projeler hala Çan Belediyesi’nde hazır beklemekte. Ve sonra hepinizin bildiği gibi göreve ara verdik. Benden sonra devam eden Belediye Başkan Vekilimiz Harun Arslan’a bu süre yapmış olduğu emekleri için çok teşekkür ediyorum. Elbette her dönemin eleştirilmesi, takdir edilmesi gereken dönemleri vardır. Ama öncelikle emek vardır. Yanlışlar olabilir ama her şeyden önemlisi Çan Belediye Başkanlık Belediye Başkanı olarak koltuğuna kim oturursa otursun, tek derdi Çan halkına hizmet etmek, emek harcamak için mücadele eder” ifadelerini kullandı.

“Arzumuz Cumhuriyet Halk Partisi Çan Belediye Başkan adayı olmak”

2019 sürecinde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de Çan halkının desteklerini beklediklerini dile getiren Öz “İnşallah bundan sonraki süreçte de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Genel Merkezimizin takdiriyle, dileğimiz, arzumuz Bülent Öz olarak Cumhuriyet Halk Partisi Çan Belediye Başkan adayı olmak. Daha sonrasında 2019’da olduğu gibi vatandaşlarımızın da desteğini alarak Belediye Başkanı olmak. 2019 sürecinde pandemi sebepleri, çeşitli sebepler nedeniyle yarım kalan projelerimizi tamamlamak. Çan’ımızı sosyal, kültürel, ekonomik anlamda büyütmek için yeniden kolları sıvayacağız inşallah” dedi.

(Esra Güller)

Paylaş