havadurum

Çanakkale AK Partide bayramlaşma arife günü

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 9 Nisan 2024 Salı günü gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programı için hazırlıklar tamamlandı. Ramazan Bayramı öncesindeki bu etkinlik, AK Parti teşkilatının ve halkın bir araya gelerek bayramlaşmasını sağlayacak.

1379

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek bayramlaşma programı arife günü il başkanlığı binasında saat 12.00 ile 13.30 arasında gerçekleştirilecek. Programa, AK Parti'nin il ve ilçe başkanları ile birlikte teşkilat üyeleri ve halkın katılımı beklenmektedir. Bu önemli etkinliğe tüm Çanakkale halkı davetlidir.

AK Parti Çanakkale İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, bayramlaşma programının önemine vurgu yaparak, "AK teşkilatımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına tüm halkımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu. Programa katılacak olan kabul heyetinde, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de yer alacaklar. Bu bayramlaşma etkinliği, AK Parti'nin birlik ve beraberliğini pekiştirmek adına önemli bir fırsat sunmaktadır.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş