havadurum

Çanakkale Belediyesi, Kültür Merkezi’nde İlk Defa Piyano Resitali Etkinliği Düzenledi

Çanakkale Belediyesi, piyano ile sanatseverleri buluşturdu. Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk resital, ünlü piyanist Cem Babacan tarafından gerçekleştirildi.

826

Çanakkale'nin kültürel hayatına önemli bir katkı sunan Çanakkale Belediyesi, kısa bir süre önce kültür merkezine kazandırdığı piyano ile ilk resitalini gerçekleştirdi. 19 Mart 2024 Salı akşamı, Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşen bu muhteşem etkinlik, şehrin sanatseverleri tarafından büyük ilgi gördü.

Sanat Dolu Bir Akşam Yaşandı

Gecede ilk olarak, eğitimlerini Çanakkale'de sürdüren genç yetenekler Yağmur Duman, Deniz Taşkın ve Damla Mutlu, sahne alarak büyük beğeni topladılar. Performanslarıyla izleyicileri etkileyen genç müzisyenler, alkış topladı.

Cem Babacan'dan Unutulmaz Bir Performans

Ardından sahneye çıkan ünlü piyanist Cem Babacan, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Moskova Çaykovski Konservatuarı'ndan en yüksek derece ile mezun olan Babacan, sanatseverlerin beğenisini kazandı ve büyük alkış aldı.

Yeni Projelerin Müjdesi Verildi

Resital sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, piyanist Cem Babacan'a ve genç yeteneklere teşekkürlerini sundu. Başkan Gökhan, yeni piyano ile başlayan bu güzel serüvende sanatın önemine vurgu yaparak, şehrin kültürel hayatına katkı sağlayacak yeni projelerin de müjdesini verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş