yandexmetrikacounter
Çanakkale Bigalılar Derneği 30. yılını özel | Çanakkale Olay

Çanakkale Bigalılar Derneği 30. yılını özel bir geceyle kutlayacak

Çanakkale Bigalılar Derneği, kuruluşunun 30. yılını 13 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek anlamlı bir gecede kutlamaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Yağız Ata, tüm Bigalı hemşehrileri 286 Restaurant’ta gerçekleşecek programa davet etti.

222

Çanakkale’nin kültürel hafızasında önemli bir yere sahip olan Çanakkale Bigalılar Derneği, 30. kuruluş yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Dernek, bu anlamlı yılı 13 Aralık Cumartesi günü Çanakkale’de düzenlenecek özel bir geceyle taçlandıracak.

115694_wuciwug_28a1df31_canakkale-bigal.jpeg

Çanakkale Bigalılar Derneği Başkanı Yağız Ata, 30 yıllık birlik ve beraberliğin yalnızca bir dernek çatısı altında toplanmaktan ibaret olmadığını, güçlü bir gönül bağı ve dayanışma ruhunu temsil ettiğini vurguladı. Ata açıklamasında, “30 yıl boyunca aynı sofrada buluşmanın, aynı gönülde birleşmenin gururunu yaşıyoruz. Bu gece, dostluğun, emeğin ve Bigalı olmanın onurunu hep birlikte paylaşacağımız çok özel bir buluşma olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Ata, Çanakkale’de yaşayan tüm Bigalıları bu anlamlı gecede bir araya gelmeye davet ederek, “Omuz omuza verdiğimiz 30 yıllık bu çınarın gölgesinde, geçmişimize vefa göstermeyi ve geleceğe birlikte yürümeyi istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi 13 Aralık Cumartesi akşamı 286 Restaurant’ta düzenleyeceğimiz yemeğe bekliyoruz” dedi.

Derneğin 30. yıl kutlama programında, sevilen sanatçı Yüksel Arslan ve orkestrası sahne alacak. Müzik ve sohbet eşliğinde gerçekleşecek gece, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş