havadurum

Çanakkale'de Şehitler Haftası'nda anlamlı ziyaretler

Şehitler Haftası'nda, Çanakkale AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, üç şehit ailesine dokunan bir jestle onların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

2052

Çanakkale AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında üç şehit ailesine ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda, partinin yetkilileri, şehit ailelerine yapılan ziyaretlerle birlikte onların yanında olduklarını bir kez daha gösterdi.

Ziyaretlerin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şehitler Haftası'nın önemine vurgu yapılarak, "Şehitlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda ettiler. Bizler de onların emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmanın ve ailelerine destek olmanın millet olarak bir görevidir” denildi.

Bu anlamlı ziyaretler, şehitlerimizin fedakarlıklarını ve onların emanetlerine sahip çıkmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Şehitlerimizin ailelerine yapılan bu ziyaretler, vatan sevgisinin ve birlik beraberliğin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı. AK Parti'nin bu tür etkinliklerle şehit ailelerine olan saygısını ve minnettarlığını dile getirmiş oldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş