havadurum

Çanakkale’de şoke eden gasp olayı! 7 kişi gözaltına alındı!

Yalova’dan Çanakkale’ye klip çekmek için gelen N.K ve O.T isimli iki kişi, 6 Mayıs tarihinde Çanakkale’de günlük kiralık evde kaldığı sırada gasp edildi. Olayda, 7 kişi gözaltına alındı.

690

Yalova’dan klip çekmek için Çanakkale’ye gelen N.K. ve O.T. isimli iki kişi geçtiğimiz günlerde günlük kiralık ev tuttu. İki şahısın günlük kiralık tuttukları evde 6 Mayıs gecesi saat 00.30’da 7 kişi girdi ve onları gasp etti.


Klip için getirilen sahte para çalındı


Gasp sırasında boğazına bıçak dayanarak, ölümle tehdit edilen N.K. ve O.T.’nin üzerinde bulunan imitasyon 40 bin TL bulunuyordu. Klipte kullanılmak üzere yanlarında getirdikleri parayı, cep telefonu, kulaklık ve cüzdanlarını gasp eden şahıslar, N.K. ve O.T.’nin şikayeti üzerine yakalandı.


3 şahıs tutuklandı

Cinayet Büro Amirliğince yapılan soruşturma sonucunda, İ. G. - O. T. - T. C. - D. K. - H. K. - Y. S. - Y. Ç. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüphelilerden D.K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken diğer şüpheliler ise göz altına alındı. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3’ü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş