yandexmetrikacounter
Çanakkale Diyanet-Sen’den Din Eğitimi Genel | Çanakkale Olay

Çanakkale Diyanet-Sen’den Din Eğitimi Genel Müdürlüğü’ne ziyaret

Çanakkale Diyanet-Sen Şube Başkanı Şahin Aygül, Millî Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen’i ziyaret ederek din eğitimi, gençlerin manevi gelişimi ve kurumlar arası iş birliği konularında kapsamlı istişarelerde bulundu.

201

Çanakkale Diyanet-Sen Şube Başkanı Şahin Aygül, beraberindeki heyetle birlikte Millî Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye’de din eğitiminin güçlendirilmesi, genç nesillerin manevi gelişimini destekleyecek çalışmalar ve kurumlar arası iş birliğinin artırılması üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

114952_wuciwug_8365658d_canakkale-diyan.jpeg

Şahin Aygül, ziyarette Çanakkale özelinde yürütülen faaliyetler hakkında Genel Müdür İşleyen’e bilgi verdi. Eğitim alanında çalışanlara yönelik taleplerin ve sahadan gelen geri bildirimlerin de paylaşıldığı belirtildi. Görüşmede, özellikle gençlerin doğru ve nitelikli din eğitimiyle buluşturulmasının önemine dikkat çekilerek, ortak projelerin artırılmasının fayda sağlayacağı ifade edildi.

Genel Müdür Dr. Ahmet İşleyen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek din eğitiminin güçlenmesi adına yapılan çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü belirtti. İşleyen, kurumlar arasındaki sağlıklı iletişim ve iş birliğinin eğitimin niteliğine olumlu katkı sunduğunu vurguladı. Ziyaret sonunda Çanakkale Diyanet-Sen Şube Başkanı Şahin Aygül, misafirperverliği ve samimi sohbeti için Dr. Ahmet İşleyen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş