yandexmetrikacounter
Çanakkale Narkotik'ten zehir tacirlerine da | Çanakkale Olay

Çanakkale Narkotik'ten zehir tacirlerine darbe: 6 Milyon TL değerinde madde ele geçirildi

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL olan, 10 kg uyuşturucu madde yapımına yetecek hammadde, 232 adet sentetik ecza maddesi ve 31 bin TL nakit para ele geçirildi.

172

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sonucu 9.12.2025 günü gerçekleştirilen operasyonlarda; piyasa değeri yaklaşık 6 Milyon TL olan 10 kg kadar uyuşturucu madde yapımına yetecek miktarda 103 gr. hammadde, 232 adet sentetik ecza maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplam 31.580,00 Türk Lirası ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında işlem yapılırken, içlerinden K.Ö. ve V.E. isimli 2 şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş