havadurum

Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel "Hedefimiz Play Off!"

Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, Kepez Hamidiyespor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, takımın hedefinin play offlara yükselmek olduğunu belirtti.

1599

Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, Kepez Hamidiyespor mağlubiyeti hakkında bir basın açıklaması yaptı. Güzel, "Ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlanmamıza ve kadromuza yeni transferler yapmamıza rağmen dün oynamış olduğumuz Kepez Hamidiyespor maçını deplasmanda 2-0 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İlk yarıda duran toplardan ve kontra ataklarımızdan kazandığımız gol şanslarını değerlendiremedik. İki topumuz direkten döndü, aynı zamanda da hakemin rakip takımın sert müdahalelerine tepkisiz kalması ve zamanında kartlarını göstermemesi oyuncularımızı çoğu zaman oyundan düşürdü.

Kendi adımıza talihsizlikle başlayıp biten ve hatta belki golü bulabilsek farka götüreceğimiz ilk yarı maalesef beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya iki takımda dengeli başladı, yediğimiz gol sonrasında kazandığımız penaltıyı değerlendiremememiz takımımızı oyundan komple uzaklaştırdı. Genel olarak bakacak olursak seyir zevki yüksek bir maç oynadık, sonuçlar ne olursa olsun grubun ve ligin en güçlü takımı olduğumuzu düşünüyoruz. Galibiyetinden dolayı Kepez Hamidiyesporu kutluyoruz. Çanakkalespor bundan sonra kalan tüm maçlarını üstün oyunuyla kazanacak ve adını play offlara yazdırıp bir üst lige çıkacaktır." dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş