yandexmetrikacounter
Çanspor’dan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman | Çanakkale Olay

Çanspor’dan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Çanspor Kulübü Yönetimi, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Abdurrahman Kuzu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

90

Çanspor Kulübü, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Abdurrahman Kuzu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kulüp yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyarette, karşılıklı iyi niyet mesajları paylaşılırken spor ve gençlik alanında yapılabilecek çalışmalar da ele alındı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Kuzu’nun göreve atanmasının yalnızca bir görev değişimi olmadığı, aynı zamanda tecrübe, liyakat ve dava bilincinin takdir edilmesi anlamı taşıdığı vurgulandı. Açıklamada, uzun yıllardır memleketine hizmet eden ve toplumun farklı kesimleriyle güçlü bağlar kuran Kuzu’nun özellikle gençlere verdiği destekle örnek bir profil çizdiği ifade edildi.

Ziyaret kapsamında Çanspor’un hedefleri, altyapı faaliyetleri, gençlerin spora kazandırılması ve ilçede sporun daha güçlü bir noktaya taşınmasına yönelik konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Kulüp yönetimi, Kuzu’nun spora ve gençliğe verdiği önemin kendileri için umut ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Çanspor Yönetimi, nazik ev sahipliği ve destek mesajları dolayısıyla Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Açıklamada ayrıca kulübün birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla şehrin gelişimi ve gençlerin geleceği için çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş