yandexmetrikacounter
Deniz; “Yerel esnafımız geliştikçe ilçeleri | Çanakkale Olay

Deniz; “Yerel esnafımız geliştikçe ilçelerimiz de gelişecektir”

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Bayramiç’in sevilen esnaflarından Uğur Özcan’ın yeni iş yeri açılışına katıldı. Başkan Deniz, "Bayramiç’in hayvancılık potansiyeli, bu tür kaliteli işletmelerle bölge ekonomisine değer katıyor" dedi.

126

Bayramiç ilçesinde hayvancılık ve gıda sektörüne taze bir soluk getiren "Kasap Uğur", düzenlenen geniş katılımlı bir törenle kapılarını açtı. Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) üyesi Uğur Özcan tarafından hizmete alınan modern işletmenin açılışı, ilçe protokolü ve iş dünyasını bir araya getirdi.

118785_wuciwug_caa272ea_deniz-yerel-esn.jpeg

Başkan Abdullah Deniz; "Yerel esnaf kalkınmanın lokomotifidir"

Açılış kurdelesini ilçe protokolüyle birlikte kesen ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, törende yaptığı konuşmada yerel esnafın önemine dikkat çekti. Bayramiç'in hayvancılıkta bir marka olduğunu belirten Deniz, şu ifadeleri kullandı; "Bayramiç ilçemizin bereketli toprakları ve hayvancılık potansiyeli, kaliteli işletmelerle taçlandığında bölge ekonomimiz ivme kazanıyor. Üyemiz Uğur Özcan’ın yeni yerinde, Bayramiç halkına yakışır kalitede ve hijyen standartlarında hizmet vereceğine inancım tamdır. Yerel esnafımız geliştikçe ilçelerimiz de gelişecektir" dedi.

118785_wuciwug_892db317_deniz-yerel-esn.jpeg

Modern ve hijyenik hizmet anlayışı

İş dünyası temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, davetliler yeni işletmeyi gezerek sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. Borsa üyesi Uğur Özcan, Bayramiç halkına en taze ve kaliteli et ürünlerini sunmak için hijyen standartlarından ödün vermeden çalışacaklarını belirtti.

118785_wuciwug_f629dc6f_deniz-yerel-esn.jpeg

Sektör temsilcilerinden tam destek

Açılış töreni, Çanakkale ve Bayramiç iş dünyasındaki dayanışmayı bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Abdullah Deniz, açılışın ardından işletme sahibi Uğur Özcan ve ekibine hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek, Ticaret Borsası olarak her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş