yandexmetrikacounter
Eğitim Öğretim Yılı İçin AR-GE ve Özel Büro | Çanakkale Olay

Eğitim Öğretim Yılı İçin AR-GE ve Özel Büro Toplantısı

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’nın katılımıyla, AR-GE Birimi ve Özel Büro öğretmenleriyle 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

87

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, yeni eğitim öğretim yılında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’nın katılımıyla düzenlenen toplantıda, AR-GE Birimi ve Özel Büro bünyesinde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelindi. Toplantıda, 2026-2027 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek çalışmaların planlaması yapıldı.

Toplantı kapsamında eğitim ve öğretim süreçlerinin daha etkin yürütülmesine yönelik gerçekleştirilecek faaliyetler değerlendirilirken, yeni eğitim öğretim yılında uygulanması planlanan çalışmaların yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülecek çalışmaların planlı ve koordineli şekilde hayata geçirilmesi amacıyla yapılan toplantıda, eğitim alanındaki faaliyetlerin verimli bir şekilde sürdürülmesine yönelik değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Çanakkale’de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıkları Sürüyor

2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından farklı birimlerle gerçekleştirilen değerlendirme ve planlama toplantılarının sürdürüleceği bildirildi. AR-GE Birimi ve Özel Büro öğretmenleriyle yapılan toplantıyla birlikte yeni dönemde yürütülecek çalışmaların daha etkin ve koordineli şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş