havadurum

Ezine oda başkanlarından, Deniz’e işbirliği ziyareti

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’e, Ezine Oda Başkanlarından ziyaret gerçekleştirildi.

779

Ezine Oda Başkanları Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti. Ziyarette Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Türker Demirhan, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Soner Eker, Ezine Ziraat Odası Başkanı Serkan Zehir ve Ezine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaaddin Demir yer aldı.

Ezine Gıda Hayvancılık Festivali’ne sayılı günler kaldı

Güncel konuların görüşüldüğü ziyarette, Başkanlar Borsa Başkanı Abdullah Deniz’i 2-4 Mayıs Ezine Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilecek olan Ezine Gıda Hayvancılık Ve Tarım Teknolojileri Festivali davet ettiler. Başkan Abdullah Deniz ziyarete ilişkin olarak, Ezine Oda Başkanlarımızın ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, gerçekleşecek Ezine Gıda Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali’nin hayırlı olmasını ve tüm kesimlere fayda sağlaması temennisinde bulundu.

“Ticaret Borsası olarak her zaman kurumlar arası işbirliğini önemsiyoruz”

Başkan Deniz, "Tarım ve hayvancılık ile ilgili ürün ya da hizmetlerin, teknolojik gelişmelerin, bilgi ve yeniliklerin tanıtıldığı, yeni pazarların bulunduğu, teknik iş birliği ve geleceğe yönelik ticari ilişkilerin kurulması noktasında önemli yeri olan Tarım ve Hayvancılık festivallerinin, sektörümüz açısından önemi yadsınamaz. Bu anlamda Ticaret Borsası olarak her zaman kurumlar arası işbirliğini önemsiyoruz ve destek vermeye hazırız. Önemli bir işbirliğinin ürünü olan bu festivalde emeği geçen katkı sunan herkesi tebrik ediyorum. Ezine Gıda Hayvancılık Ve Tarım Teknolojileri Festivali ülkemize, İlimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş