Gökçeada Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler için anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Çanakkale Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Biga İlçe Başkanlığı bünyesinde bulunan şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen yemek programında, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Programa Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, Belediye Meclis Üyeleri Aysel Özköteş ve Levent Varol katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenildi.
Programda şehitlerin kıymetli aileleri ve gazilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, konuklarla sohbet etti. Buluşmada şehit aileleri ve gazilerin görüşleri dinlenirken, kendileriyle gerçekleştirilen sohbetlerle anlamlı bir birliktelik yaşandı. Program, şehit aileleri ve gazilere verilen değerin bir kez daha ortaya konulduğu buluşmalardan biri oldu. Gökçeada Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, şehitlerin aileleri ve gazilerle gerçekleştirilen buluşmanın anlamına dikkat çekildi.
Belediyenin paylaşımında, “Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi. Şehitlerin emanetleri olan aileleri ile gazilerin her zaman hatırlanmasının önemine dikkat çekilen programda, birlik ve beraberlik mesajı öne çıktı. Gökçeada Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelinen programın ardından aziz şehitleri rahmet ve minnetle anarken, gazilere ve şehit ailelerine duyulan saygıyı bir kez daha ifade etti.