yandexmetrikacounter
Gökçeada MYO Öğrencilerinden Uluslararası G | Çanakkale Olay

Gökçeada MYO Öğrencilerinden Uluslararası Gastronomi Başarısı

22. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde iki altın madalya kazanan ÇOMÜ Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencileri, başarılarını Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay ile paylaştı.

67

22. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında TAŞFED Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada önemli bir başarıya imza atan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, hocalarıyla birlikte Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay’ı makamında ziyaret etti.

116525_wuciwug_be74fae0_gokceada-myo-og.jpeg

Yarışmayı iki ayrı kategoride iki altın madalya ile tamamlayan öğrenciler, elde ettikleri dereceleri Başkan Atalay ile paylaşarak desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, gastronomi alanında elde edilen başarının hem üniversite hem de Gökçeada adına gurur verici olduğu vurgulandı.

116525_wuciwug_93f178f0_gokceada-myo-og.jpeg

Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, öğrencileri ve emeği geçen akademisyenleri tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş