havadurum

Kadın girişimci kurullarında birliktelik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Kadın Girişimci Kurulu ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kadın Girişimciler Kulübü öğrencileri ve Kadın Girişimciler bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

811

TOBB Çanakkale Kadın Girişimci Kurulu, Cumhuriyetimizin 100. Yılında “100 Öğrenci 100 Kadın Girişimcisi Projesi”nde görev alan ÇOMÜ Kadın Girişimciler Kulübü öğrencileri ve Kadın Girişimciler ile bir araya gelerek projenin kapanış toplantısı ile ilgili ön görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda; TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı İnci Bayram, İcra Komitesi Üyesi Göknur Gök Ünal, Sevinçay Çınaroğlu, Duygu Aktürk ile proje kapanış toplantısında sunum yapacak kadın girişimciler ve ÇOMÜ Kadın Girişimciler Kulübü öğrencileri hazır bulundu.

Toplantıda öğrenciler, girişimciler ile gerçekleştirilen görüşmelerde hangi kazanımlarda bulunduğu, mezuniyet sonrası çıkacakları yolda iş hayatı hakkında deneyim sahibi olduğu, projenin kendilerine olumlu yönde yol gösterdiği ve kendilerinde daha çok özgüven edindiklerini dile getirerek kapanış toplantısında yapacakları sunumları paylaşarak fikir alışverişinde bulundular.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş