yandexmetrikacounter
Kaymakam Acar; “Kadınlarımızın gücünü daha | Çanakkale Olay

Kaymakam Acar; “Kadınlarımızın gücünü daha da ileri taşıyacağız”

Gökçeada Kadın Emekçi Kooperatifi üyeleri, kadın girişimciliğini güçlendirme ve el emeği ürünlerin pazarlanmasına yönelik çalışmaları değerlendirmek üzere Kaymakam Osman Acar’ı ziyaret etti.

159

Gökçeada Kadın Emekçi Kooperatifi üyeleri, Gökçeada Kaymakamı Osman Acar’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, kadın girişimciliğinin desteklenmesi, el emeği ürünlerin üretim ve pazarlama süreçlerinin geliştirilmesi gibi konular ele alındı.

112612_wuciwug_5c72e386_kaymakam-acar-k.jpeg

“Kadınlarımızın el emeklerini, her türlü girişime gönülden destek veriyoruz”

Kaymakam Osman Acar, kadınların üretkenliğini ve toplumsal hayattaki rollerini güçlendirmeye yönelik projelere büyük önem verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi; “Kadınlarımızın el emeklerini, üretkenliklerini ve çabalarını artıracak her türlü girişime gönülden destek veriyoruz. Gökçeada’da kadınlarımızın gücünü daha da ileriye taşıyacağız; kooperatifimize elimizden gelen her katkıyı sunacağız” diyen Kaymakam Acar, kadınların gücünü adada daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Kooperatif temsilcileri ise Kaymakam Acar’a kadınların üretim alanındaki çabalarına verdiği destek için teşekkür ettiler. Gökçeada’da kadın dayanışmasını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten temsilciler, yerel ve doğal üretimi büyüterek hem ekonomiye hem de adanın sosyal yaşamına katkı sunmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kadınların el emeği ürünlerinin daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek desteklerin artmasının motivasyonlarını yükselttiğini vurguladılar.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş