Bayram vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Osman Acar, şehit ailesiyle yakından ilgilenerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Acar, şehitlerin emaneti olan ailelerin millet için en kıymetli değerler arasında yer aldığını vurguladı.
Kaymakam Acar, “Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri, her zaman baş tacımızdır. Devletimiz tüm imkânlarıyla şehit ailelerimizin yanındadır ve olmaya devam edecektir” ifadelerini kullanarak devletin desteğinin süreceğini belirtti.
Samimi ve duygusal bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı. Şehit ailesiyle yapılan sohbetlerde hem bayramın manevi anlamı paylaşıldı hem de vefa duygusu bir kez daha güçlü şekilde hissedildi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi. Gökçeada’da gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, devletin şehit ailelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.
(HABER MERKEZİ)