havadurum

Kunt, "Çanakkaleliler artık kavga değil, çözüm istiyor"

Çanakkale'nin iki kutuplu siyasi hayatının sıkıştığını ve bu durumun Çanakkale'ye zarar verdiğini belirten Kunt, "Ne yazık ki bir türlü hizmetin olmadığı, üretilmediği, Çanakkale'nin sorunlarının konuşulmadığı, kronik sorunlarıyla ilgili hiçbir adım atılmadığı bir alanda gördüm" diye konuştu.

1027

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, Çanakkale'nin iki kutuplu siyasi hayattan sıkıldığını ve artık Çanakkale'nin sorunlarını konuşan bir yönetime ihtiyaç duyduğunun altını çizerek, “Çanakkale'nin iki kutuplu siyasi hayatından bıktık. Bir kayıkçı kavgası almış başını gidiyor. Sürekli bir kavga karşılıklı suçlamalar kaderine terk edilen ise Çanakkale ve Çanakkaleliler. Çanakkale'nin sorunları konuşulmuyor, kronik sorunlar çözülmüyor. Biz bu kavgadan bıktık ve Çanakkalelilere alternatif bir çözüm sunuyoruz" diye konuştu.

“Mevcut iki kutuplu siyaset, Çanakkale'nin önündeki engelleri aşamıyor”

Kunt, sivil toplum kuruluşlarında ve sonrasında siyasetle mücadele etmeye çalıştığını ancak iki kutuplu siyasetin kayıkçı kavgasına dönüştüğünü ve Çanakkale'nin kaderine terk edildiğini söyledi. "Artık mecbur değilsiniz, bir alternatifiniz var" diyen Kunt, "Çanakkaleli olarak da çıktık aday olduk. Bu çıktığımız strateji ve bu amaç insanların çok hoşuna gitti. 24 Kasım'da başladık çalışmaya, sokakta inanılmaz bir teveccüh var. Bu beni çok mutlu ediyor. İnsanlar artık sadece Çanakkale'yi konuşan, kavga etmeyen, Çanakkale'nin sorunlarının konuşulmasını istiyor" şeklinde konuştu. Kunt, "Mevcut iki kutuplu siyaset, Çanakkale'nin önündeki engelleri aşamıyor ve hizmet yapılmıyor. Bizimle birlikte değişen, artık bir alternatifiniz var ve bu ikisine de mecbur değilsiniz. Vatandaşlarımız da böyle düşünüyor ve bize destek oluyor" dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş