havadurum

Şarlan, “Çanakkalelilerin yüzlerini kara çıkartmayacağız”

Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Bülent Şarlan, “Halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımızın merkezinde tutmaya devam edeceğiz.”

1297

Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Bülent Şarlan ise Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında sözlerine şu şekilde başladı, “31 Mart yerel seçimleri sonrasında seçilen yeni belediye başkanımız ve belediye meclis üyelerimiz olarak ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. CHP olarak yerel sçeimler sonucunda 37,77 oy alarak halkımız bizi birinci parti yaptı. Partimiz yerel seçimlerden başarıyla çıktı. Halkımıza bize gösterdiği güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Birinci parti olmanın sorumluluğunun bilincindeyiz. Bizlere verilen oyların sorumluluğu gereği en iyisini en güzelini hep birlikte yapacağımıza olan inancımız tam. Bu sebeple başarının mimarı Genel Başkanımız Özgür Özel ve belediye başkanlarımıza kısaca örgütümüze emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Hepimizin ortak amacı şehrimize hizmet etmek”

“Yerel yönetimin temelinin katılımcılık, şeffaflık ve hesap verebilirlik olduğunun bilincindeyiz” ifadelerine dikkat çeken Şarlan, “Belediyemizi ortak akıl ile insan odaklı, katılımcı karar alan, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla birlikte yöneteceğimize inancımız tam. Bizler belediye meclis üyeleri olarak farklı dünya görüşüne sahip olabiliriz, farklı partilerden seçilmiş olabiliriz ama hepimizin ortak amacı şehrimize hizmet etmek olmalıdır, öyle olacağına da güveniyorum” dedi.

“Her zaman çalışkan ve adil olacağız”

Şarlan, halkçı belediyeciliği yönetim anlayışının merkezinde tutmaya devam edeceklerini kaydederek, “Çanakkale halkı verdikleri oylarla bizi belediye meclis üyesi yaptı. Bizlerde bu göreve laik olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yorulmak olmadan, çalışacağımıza söz veriyorum. İnsan odaklı, özgürlüklere saygılı, çevre ve doğayla barışık, kültürel değerlere saygılı olacağımızın sözünü veriyoruz. Atatürk değerlerine, Cumhuriyetin kuruluş değerlerine her zaman saygılı olarak her zaman çalışkan ve adil olacağız. Halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımızın merkezinde tutmaya devam edeceğiz. Çanakkaleliler bizlere güvensinler, inansınlar. Onların yüzlerini kara çıkartmayacağız” sözlerine yer verdi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş