Çanakkale Merkez Atatürk Caddesi'nde yeni bir güzellik durağı açıldı. Selin Şen Güzellik Salonu’nun açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, eski Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, İl Genel Meclis üyeleri Can Algönül, Güneş Pehlivan ve Murat Çağlayan, Çanakkale CHP İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Berberler Odası Başkanı Ayhan Engin, Muhtarlar Dernek Başkanı Ufuk Göçoğlu, merkez köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Selin Şen, salonunda müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Güzellik ve bakımın bir yaşam tarzı olduğunu düşünüyoruz. Salonumuzda hijyen, profesyonellik ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir” dedi.
Selin Şen Güzellik Salonu’nda sunulan hizmetler arasında protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür, ağda, lazer cilt bakımı, özel cilt bakımı, kırpık lifting, ipek kırpık, bölgesel incelme, kalıcı makyaj, leke ve akne bakımı gibi birçok profesyonel işlem yer alıyor. Güzellik salonu, hem kadın hem de erkek müşterilere yönelik kapsamlı bakım seçenekleriyle hizmet veriyor.
Açılış töreninde davetliler, salonun modern dekorasyonu ve geniş hizmet yelpazesini yakından görme fırsatı buldu. Katılımcılar, salonun Atatürk Caddesi'nde ve çevresinde güzellik ve bakım alanında önemli bir merkez olacağına dikkat çekti.
Selin Şen Güzellik Salonu, Çanakkale’de profesyonel hizmet anlayışıyla kısa sürede bölgenin tercih edilen güzellik merkezlerinden biri olmayı hedefliyor.
(YUSUF SONKURT)