havadurum

Akkoyun'dan gündem değerlendirmesi

1334
Çanakkale Gelecek Partisi İl Başkanı Yiğit Akkoyun yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bilindiği üzere 12 Mart 2021 tarihinde İstiklal Marşının kabul yıl dönümünde Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu`nun Çanakkale Ziyaretinde bizzat kendisi tarafından il başkanı olarak atandım. 12 Mart tarihinde atanır atanmaz genel merkez yetki belgemi alarak yola revan oldum. Yaklaşık bir buçuk aydır görevimin başındayım. Neredeyse her gün sahada yer alıyoruz. Her gün esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz, halkımızın yanında olup sorunlarına çözüm olabilmek için gayret sarf ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken aynı zamanda hızlı bir şekilde yönetimimizi oluşturduk. İl yönetimimize siyaseten tecrübeli isimlerin yanında, yeni isimlere, daha önce hiç siyaset yapmamış isimlere de yer verdim. Yönetimimizde her sektörden esnaf var, çalışan var, doktor var, diş hekimi var, emekli var, üst düzey yöneticilik yapan isimlerimiz var. Ben bu isimlerin her birine ayrı ayrı kefilim."
 
"Esnaf perişan, vatandaş perişan"
"Çanakkale`de göreve geldiğimde yapılan siyasetin sırça köşklerde yapıldığı düşüncesiyle hep sahada olmayı kendime şiar edindim. Görüyorsunuz ki iktidar partisi ve ortağı sahada yok. Hatta sahaya inecek yüzleri kalmadı. Esnaf perişan, vatandaş perişan, Çanakkale covid-19 tablosunda birinci sırada ne anlatacaklar? AK Partinin lebalep kongrelerinden sonra bu hale gelmedik mi? Vaka bulunmayan Bozcaada da kongre dönüşü bu hastalık yayılmadı mı? Sormak istiyorum Çanakkale`de ki COVİD Artışının sebepleri kimler? Çanakkale`de sağlıkta yaşanan yönetim krizinin sorumlusu kimler? Biz parti olarak günlerdir bu konuları gündemde tutmak için çalışmalar yapıyoruz. Gerek yazılı gerek görsel basında, gerek sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Gelin hep birlikte bu hastalığı Çanakkale`mizden def edelim diyoruz."
"Uyum sağlayamayacak olan arkadaşlarımız üyemiz olarak devam edecektir"
"PDTS Sisteminden bahsetmek istiyorum. PDTS: Performansa Dayalı Teşkilat sistemimiz; İl Gençlik Kolları Yönetimlerinin çalışmaları, İl Kadın Kolları Yönetimlerinin çalışmaları, İlçe Başkanları Yönetimlerinin çalışmaları üye sayılarında her ay en az %50lik artış sergileyen teşkilatımıza ödül sistemi oluşturmaktadır. Bu sisteme bağlı olarak, teşkilatımızı belirlemede ilçe başkanlarımızı gerek motive etmek gerekse daha çok çalışmaya zorlamak adına bir sistem. Bu sisteme uyum sağlayamayacak olan arkadaşlarımız üyemiz olarak devam edecektir. Performanslarında sürekli azalış gösteren veya performans gösteremeyen teşkilatlarımız da ise yenilenme yoluna gidilerek başarı odaklı çalışacağımızı Çanakkale Kamuoyuna ve siz değerli basına duyuruyorum."
 
"Mehmet Yılmaz Bey`e de yeni görevinde başarılar diliyorum"
"Bu yolda emin adımlarla yürümeye söz verdik ve Elhamdülillah yürüyoruz da. Bu arada dün ataması gerçekleştirilen Gelibolu ilçe başkanımız Mehmet Yılmaz Bey`e de yeni görevinde başarılar diliyorum. Bayram sonrasında eksik olan bütün ilçe başkanlarımızın da atamalarını gerçekleştirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz."
(Nevin Yüksel) 
Paylaş