yandexmetrikacounter
Ayvacık Belediyesi’nden su abonelerine saya | Çanakkale Olay

Ayvacık Belediyesi’nden su abonelerine sayaç uyarısı

Ayvacık Belediyesi, 10 yıllık damga süresi dolmuş Baylan ve Metlab marka su sayaçlarının değişiminin zorunlu hale geldiğini duyurdu. Belediye teknik personeli sayaçları söküp geçici sayaç takarken, aboneler yeni sayaç bedelleri hakkında bilgi alabilecekler.

776

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, su abonelerine önemli bir duyuru yaptı. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 10 yıllık damga süresi dolmuş su sayaçlarının 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereği değiştirilmesinin zorunlu hale geldiğini açıkladı.

110235_wuciwug_be1b437e_ayvacik-belediy.png

Baylan ve Metlab marka su sayaçlarında değişim süreci başladı

Başkan Bayram; “Değerli Ayvacık’lı hemşehrilerim, öncelikle tüm su abonelerimizin dikkatine önemli bir duyurumuz var. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, 10 yıllık damga süresi dolmuş su sayaçlarının 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereği değiştirilmesi zorunlu hale getirilmiştir. Belediyemiz teknik personelleri, Baylan marka sayaçları sökerek ilgili şirkete gönderip yenilenmelerini sağlamakta ve yerine geçici sayaç takmaktadır. Ancak Metlab firmasının kapanmış olması nedeniyle Metlab marka sayaçların değişimi yapılamamaktadır. Bu nedenle Metlab su sayacı kullanan abonelerimizin, onaylı markalara ait akıllı su sayaçlarını temin ederek belediyemize teslim etmeleri gerekmektedir. Yeni sayaçlar yerine takıldığında, abonelerimiz belediyemizin su servisine başvurarak sayaç bedelleri ve geçici sayaç kullanım bedelleri hakkında bilgi alabilirler. Hepinize anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

110235_wuciwug_cc904127_ayvacik-belediy.jpeg

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş