yandexmetrikacounter
Ayvacık’ta GÖKSEM çalışmaları değerlendiril | Çanakkale Olay

Ayvacık’ta GÖKSEM çalışmaları değerlendirildi

Ayvacık Kaymakamı Mustafa Karali başkanlığında, Göçmen Kabul ve Sevk Merkezi (GÖKSEM) ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda göçmen kabul süreçleri, sevk işlemleri ve merkezin işleyişi ele alındı.

42

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde göçmen kabul süreçlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla toplantı yapıldı. Ayvacık Kaymakamı Mustafa Karali başkanlığında Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurum amirleri ve yetkililer katıldı. Toplantıda Göçmen Kabul ve Sevk Merkezi (GÖKSEM) işlemleri masaya yatırıldı. Göçmen kabul süreçleri, sevk işlemleri ve merkezde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca mevcut durum ele alınarak sürecin daha verimli yürütülmesi için yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Karali, toplantının önemine dikkat çekerek, göçmen kabul sürecinin etkin ve koordineli bir şekilde sürdürülmesinin bölge açısından kritik olduğunu vurguladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş