Büyük Birlik Partisi Çanakkale teşkilatı, Biga’da gerçekleştirdiği ilçe toplantısıyla çalışmalarını değerlendirdi. BBP Çanakkale İl Başkanı Birol Tegen, Alperen Ocakları Çanakkale İl Başkanı Aykut Sabri Şenol, Biga İlçe Başkanı İlhan Meriç ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, ilçenin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda Biga’nın ihtiyaçları, teşkilatın sahadaki çalışmaları ve önümüzdeki dönemde vatandaşlarla kurulacak temaslar ele alındı. İlçe teşkilatının esnaf, vatandaş, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarıyla daha fazla bir araya gelmesi, ilçenin sorun ve beklentilerinin yerinde dinlenmesi yönünde değerlendirmeler yapıldı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan BBP Çanakkale İl Başkanı Birol Tegen, Biga’nın Çanakkale açısından önemli ilçelerden biri olduğunu belirterek teşkilat çalışmalarında sahada olmanın önemine dikkat çekti. Tegen, “Biga’mız için gerçekleştirdiğimiz bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biga, Çanakkale’mizin önemli ilçelerinden biri ve burada teşkilatımızın güçlü, düzenli ve vatandaşlarımızla iç içe bir çalışma yürütmesini önemsiyoruz. İlçe Başkanımız İlhan Meriç ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte önümüzdeki dönemde sahada daha fazla bulunacak, esnafımızı, hemşehrilerimizi, muhtarlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek ilçemizin ihtiyaçlarını yerinde dinleyeceğiz” dedi.
Teşkilat çalışmalarının yalnızca toplantı salonlarında yapılan değerlendirmelerden ibaret olmadığını ifade eden Tegen, “Bizim için teşkilat çalışması yalnızca toplantı salonlarında yapılan değerlendirmelerden ibaret değildir. Asıl olan vatandaşımızla aynı sofrada oturmak, esnafımızın iş yerinde çayını içmek, köylerimizi ve mahallelerimizi ziyaret etmek ve bize aktarılan sorunların takipçisi olmaktır” ifadelerini kullandı.
Büyük Birlik Partisi olarak vatandaşlarla olan temaslarını güçlendireceklerini belirten Birol Tegen, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Büyük Birlik Partisi olarak milletimizle aramızdaki gönül bağını daha da güçlendirmek, Biga’nın sorunlarını ve beklentilerini ilgili mercilere taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alperen Ocaklarımız ve teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Biga’da kapımız da gönlümüz de hemşehrilerimize açık olacak. Bu toplantımızın ilçemiz, teşkilatımız ve hemşehrilerimiz açısından hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum. Biga’mız için çalışmaya, milletimizin yanında olmaya, esnafımızın ve hemşehrilerimizin sesine kulak vermeye devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda Biga İlçe Başkanı İlhan Meriç ve yönetim kurulu üyeleriyle önümüzdeki dönemde yürütülecek teşkilat çalışmaları değerlendirilirken, saha ziyaretleri ve vatandaşlarla kurulacak temasların artırılması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.
(ERHAN TAYLAN)