havadurum

Beşiktaş - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin kapıları aralanıyor. Beşiktaş ve MKE Ankaragücü, İstanbul’da, Tüpraş Stadı’nda kozlarını paylaşacak. İlk maçın golsüz eşitliği sonrası, her iki takım da finale adını yazdırmak için sahada olacak.

1098

Beşiktaş ve Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bu akşam saat 20:30'da kozlarını paylaşacak. İlk maçta 0-0 berabere kalan iki ekipten galip çıkan, finale yükselecek ve Fatih Karagümrük - Trabzonspor kazananıyla karşı karşıya gelecek.

Maç Ne Zaman Oynanacak ve Hangi Stadyumda Gerçekleşecek?

Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 7 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 20.30'da İstanbul'da bulunan Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak ve Yayın Akışı Nasıl Olacak?

Maç, ATV ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Yayın, saat 20.30'da başlayacak ve maç öncesi stüdyo programıyla start alacak. Bu programda, deneyimli spor spikerleri ve yorumcular, maçla ilgili son dakika gelişmelerini, ilk maçın değerlendirmesini ve futbolseverlerin merak ettiği diğer konuları ele alacaklar.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte heyecan doruk noktasına ulaşırken, ATV yorumcuları da karşılaşmayı dakikaya dakikaya aktaracaklar. Devre arası ve maçın bitiminde ise stüdyoya bağlanarak yorumlar ve analizler yapılacak.

İlk Maçta Neler Yaşandı ve Skor Nasıl Belirlendi?

İlk maç, 2 Mayıs 2024 Pazartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynandı ve 0-0 berabere sonuçlandı. Her iki takım da gol atma konusunda sıkıntı yaşadı ve maç golsüz tamamlandı. Beşiktaş, bazı pozisyonlarda gol atmaya çok yaklaşsa da Ankaragücü defansı direniş göstermeyi başardı. Ev sahibi ekip Ankaragücü de kontrataklarla Beşiktaş kalesine tehlikeli ataklar geliştirdi ancak golü bulamadılar.

Hangi Takım Finalde Yer Alacak ve Rakibi Kim Olacak?

Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki rövanş maçının galibi, finalde Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçının kazananıyla karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük ve Trabzonspor arasındaki ilk maç 3-2 berabere bitmişti.

Bu durumda, finale yükselecek takımın hem sahadaki performansı hem de taraftarlarının desteği büyük önem taşıyacak.

Takımların Durumu ve Eksikler

Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşısına tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic’ten yoksun çıkacak. Bakhtiyor Zaynutdinov’un da karşılaşmada görev yapması beklenmiyor. Ayrıca, ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere ülkesi Gana’ya giden Daniel Amartey de mücadelede yer alamayacak.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş