Biga Belediyesi, ilçenin gelişen bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde uzun süredir devam eden altyapı sorunlarını çözmek amacıyla önemli bir projeyi hayata geçirdi. Belediye ekipleri, mahallede ana kolektör hattı yapım çalışmalarına start verdi.
Toplam 2200 metre uzunluğunda planlanan altyapı çalışmalarıyla, bölgede yaşanan sorunların kalıcı olarak giderilmesi hedefleniyor. Projenin tamamlanmasının ardından mahallede üstyapı düzenlemelerine de geçilerek, Esentepe Mahallesi’nin daha modern ve konforlu bir görünüme kavuşması sağlanacak.
Biga Belediye Başkanı Alper Şen, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Esentepe Mahallemizde gelişen yapıya uygun kalıcı çözümler üretmek için çalışmalarımıza başladık. Yıllardır ihtiyaç duyulan altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla ana kolektör hattı yapımına start verdik. Planlı, kalıcı ve sürdürülebilir hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yetkililer, çalışmaların belirlenen program dahilinde tamamlanacağını belirtirken, proje ile birlikte mahallede yaşam kalitesinin önemli ölçüde artırılması hedefleniyor.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.