Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) heyeti, Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti. Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan başkanlığındaki heyette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın ve Sedat Özer, Meclis Başkan Yardımcıları Jale Kırbaş ve Ümit Alşan ile Genel Sekreter Dilay Şen Bitirim yer aldı. Ziyarette ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver de hazır bulundu.
Heyet, 3-6 Ekim 2025 tarihlerinde düzenlenecek 19. Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı hakkında bilgi vererek ÇTB’yi ve üyelerini fuara davet etti. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, fuarın bölgesel ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacağını ve üretici, sanayici ile yatırımcıları bir araya getirmeyi amaçladıklarını vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTB Başkanı Abdullah Deniz, Biga Fuarı’nın tarım, hayvancılık ve teknoloji alanında önemli bir buluşma noktası olduğuna dikkat çekerek, “Bu tür organizasyonlar hem üreticiye hem de yatırımcıya yeni fırsatlar sunuyor” dedi.
Görüşmede ayrıca Çanakkale genelinde tarımsal üretim, hayvancılık, kooperatifçilik ve kırsal kalkınma konularında kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.