Çanakkale Belediyesi'nden sınav stresini yö | Çanakkale Olay

Çanakkale Belediyesi'nden sınav stresini yönetmek için seminer

Çanakkale Belediyesi tarafından yaklaşan LGS, YKS, KPSS, ALES, YDS ve kurum içi sınavlar öncesinde Sınav Kaygısını Yönetme ve Odaklanma Semineri düzenlenecek.

304

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünce, sınav sürecinde yaşanabilecek psikolojik baskılarla başa çıkma ve bu sürecin en iyi şekilde yönetilmesini sağlamak amacı ile "Sınav Kaygısını Yönetme ve Odaklanma Semineri" düzenlenecek.

LGS, YKS, KPSS, ALES, YDS ve kurum içi sınavlara hazırlanan tüm öğrenciler ve adaylar için özel olarak planlanan bu etkinlikte hem teorik bilgiler hem de uygulanabilir öneriler paylaşılacak.

Konuşmacılar:

– Serkan Duru (İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı)

– İnanç Engin (Matematik Öğretmeni)

Seminerin içeriğinde şu başlıklar yer alıyor:

-Sınav kaygısı nedir, neden oluşur?

-Kaygının sınav performansına etkisi

-Dikkat dağınıklığı ile baş etme yöntemleri

-Odaklanma teknikleri ve egzersizler

-Sınav öncesinde ve sınav anında uygulanabilecek pratik çözümler

-Motivasyonun sürdürülmesi ve zaman yönetimiTarih: 11 Haziran 2025, Çarşamba

Saat: 17.30

Yer: Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim BinasıKatılım ücretsizdir, ancak kontenjan sınırlı olduğu için başvuru yapmayı unutmayın.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş