yandexmetrikacounter
Çanakkale’de Cumartesi Gününe Dikkat: Bazı | Çanakkale Olay

Çanakkale’de Cumartesi Gününe Dikkat: Bazı Yollar Trafiğe Kapatılıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek olan “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” eylemi nedeniyle, 28 Mart Cumartesi günü şehir merkezindeki bazı güzergâhlar geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

107

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in 28 Mart Cumartesi günü Çanakkale’de düzenleyeceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” programı nedeniyle şehir trafiğinde geçici bir düzenlemeye gidiliyor. Programın güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla belirlenen caddeler, belirtilen saatler arasında araç geçişine kapatılacak.

İnönü Caddesi ve İskele Hattı Kapatılıyor

Yapılan planlamaya göre; 28 Mart 2026 Cumartesi günü saat 08.00’den itibaren program sona erene kadar İnönü Caddesi Aygaz Kavşağı ile İskele arasında kalan bölüm, çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Sürücülere Alternatif Güzergâh Uyarısı

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için şu uyarılarda bulundu: Belirtilen tarih ve saatlerde trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka uyulmalıdır.
Ulaşımın aksamaması adına sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş