yandexmetrikacounter
Çanakkale’de “Nara Kumaş” Hizmete Açıldı | Çanakkale Olay

Çanakkale’de “Nara Kumaş” Hizmete Açıldı

Çanakkale’de faaliyete başlayan “Nara Kumaş” mağazası, Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, CHP Milletvekili İsmet Güneşhan ve Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’nin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

76

Çanakkale’de tekstil sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan “Nara Kumaş” mağazası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış programına Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci katıldı.

Açılış Kurdelesi Birlikte Kesildi

Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta, protokol üyeleri yeni işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Atilla Öztürk, Milletvekili İsmet Güneşhan ve Başkan Metin Semerci birlikte açılış kurdelesini keserek işletmenin ilk gün heyecanını paylaştı.

“Yeni Esnafımıza Bol Kazançlar Diliyoruz”

Törende konuşan Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, kentte her yeni işletmenin hem istihdam hem de ekonomik hareketlilik açısından önemli olduğunu belirtti. Başkan Öztürk, “Yeni iş yerimizin Çanakkale’mize ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş