havadurum

Çanakkale’de Su Ürünleri Araştırma Komisyonu’ndan Sektöre Ziyaret

TBMM Su Ürünleri Araştırma Komisyonu, Çanakkale’de sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Komisyon üyeleri, bölgedeki su ürünleri üretimi ve sorunları hakkında bilgi aldı.

1580

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Çanakkale’de yaptıkları incelemelerin sektöre dair daha iyi bir perspektif sunmak adına önemli olduğunu belirtti. Karayel, ilgili paydaşlarla yapılan görüşmelerin, sektördeki mevcut sorunlara dair detaylı bir anlayış sağlayacağını vurguladı.

Komisyon üyeleri Çanakkale Ticaret Borsası’nda sektör temsilcileriyle buluştu

TBMM Su Ürünleri Araştırma Komisyonu üyeleri, araştırma gezisi kapsamında Çanakkale’de sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Çanakkale Ticaret Borsası’nda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çanakkale Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Hasan Uysal da katıldı. Toplantıda bölgedeki sektör paydaşları ile görüş alışverişinde bulunan komisyon üyeleri, sektördeki güncel durumu değerlendirdi.

Komisyon üyeleri Dardanel Tesisleri’ni ziyaret etti

TBMM Su Ürünleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Çanakkale’de incelemelerde bulundu. Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekçi, Ak Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Ak Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’den oluşan komisyon, Dardanel Tesisleri’ni ziyaret etti. Komisyon üyeleri, tesislerdeki üretim süreçleri ve kalite standartları hakkında bilgi aldı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş