yandexmetrikacounter
Çanakkale'nin trafik sorunu için çözüm aray | Çanakkale Olay

Çanakkale'nin trafik sorunu için çözüm arayışları görüşüldü

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Muharrem Erkek'le bir araya geldi. Ziyarette şehrin en önemli sorunlarından olan trafik ve otopark meselesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

223

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları; Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Şakir Kutluay, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Bülent Erdoğan ve Recep Yılmaz ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale’nin ortak menfaatleri doğrultusunda şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği ve uyum içerisinde çalışmayı her zaman önemsiyoruz. Bu kapsamda Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Erkek’i ziyaret ederek Çanakkale’mizin geleceğine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrimizin kalkınmasına yönelik her projede üzerimize düşen sorumluluğu almaya hazırız. Şehrimizin trafik, otopark sorunu her platformda ilk gündemi oluşturuyor. Seçimler öncesinde de bu sorunun bir trafik ve ulaşım mühendisliği hassasiyeti ile çözülmesi konusunda görüş ve taleplerimizi iletmiştik. Bu konuda başlattığımız çalışmalar hakkında Sayın Başkanımızı bilgilendirdik. Kendisi de 20-21 Kasım tarihlerinde yapılacak Çalıştay’da ortak olmamızı istedi. Belediyemizle ortak projeler geliştirmek, şehrimizin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına katkı sağlamak, girişimcilik ve yatırım ortamını desteklemek, turizmden tarıma kadar birçok alanda Çanakkale’yi ileriye taşıyacak çalışmalarda yan yana olmaktan memnuniyet duyacağımızı ilettik. Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Erkek’e duyarlılığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş