yandexmetrikacounter
Çanakkalespor’da Teşvikiye Spor maçı öncesi | Çanakkale Olay

Çanakkalespor’da Teşvikiye Spor maçı öncesi moral kahvaltısı: “Geleneksel çubuklu formamızla sahadayız”

219

Çanakkalespor Başkanı Halit Kubilay Fırat, Teşvikiye Spor karşılaşması öncesinde kulüp yöneticisi Özgün Öktem’in ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldiklerini belirterek, takımın sahaya tarihini ve mücadele ruhunu yansıtan çubuklu formayla çıkacağını duyurdu.

127570_wuciwug_ab33c80e_canakkalespor-d.jpeg

Çanakkale’nin köpüklü tarihine sahip Çanakkalespor’da kritik Teşvikiye Spor maçı öncesinde moral ve birlik buluşması gerçekleştirildi. Maç hazırlıkları kapsamında yönetim kurulu ve futbolcular, Lodos Cafe Bar’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Organizasyonun detaylarını paylaşan Çanakkalespor Başkanı Halit Kubilay Fırat, kulüp yöneticisi Özgün Öktem’e teşekkür ederek takımın maç atmosferine yüksek moralle hazırlandığını vurguladı.

127570_wuciwug_c10e25aa_canakkalespor-d.jpeg

"Özgün Öktem’e misafirperverliği için teşekkür ediyoruz"

Teşvikiye Spor müsabakası öncesindeki kenetlenme tablosuna dikkat çeken Başkan Halit Kubilay Fırat, şu açıklamalarda bulundu; "Teşvikiye Spor maçı öncesinde, kulüp yöneticimiz Özgün Öktem’in nazik ikramıyla Lodos Cafe Bar’da kahvaltıda bir araya geldik. Takımımıza verdiği destek ve misafirperverliği için Özgün Öktem’e teşekkür ediyoruz" dedi.

127570_wuciwug_219a87b0_canakkalespor-d.jpeg

"Geleneksel çubuklu formamızla sahadayız"

Kahvaltının ardından takımın sahaya çıkış ruhuna ve arma bilincine dikkat çeken Başkan Halit Kubilay Fırat, geleneksel formayla sahada olacaklarını belirterek, "Tarihimizi, armamızı ve mücadele ruhumuzu taşıyan geleneksel çubuklu formamızla bugün sahaya çıkıyoruz! Bu arma için, bu şehir için, hep birlikte zafer için!" ifadelerini kullandı.

127570_wuciwug_e67a1741_canakkalespor-d.jpeg

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş